Da li vam se dešava kada pravite neke kremaste kolače da vam fil curi na sve strane i da ga ne možete kontrolisati?
E pa ja nisma savršena.
Meni se dešava.
Nego, lako sam doskočila i ovome uz pomoć ovih savršenih kalupa za tortu i kolače sa štipaljkom-Patentom
BELI TIGAR
Naručite i vi veoma povoljno ovde/BELI TIGAR!!!
Potrebno je:
Malo pakovanje oblatni
1l mleka
8 kašika šećera
tri pudinga od vanile
200g margarina
100g bele čokolade
Priprema:veoma jednostavna
Od litre mleka odvojiti 1dcl, u njega razmutiti pudinge i šećer.
Potom ostalu količinu staviti na šporet i zagrejati, kad prokuva mleko uliti ostatak sa pudingom.
Mešati dok ne postane gusto, potom dodati i otopiti margarin i čokoladu.
U Kalup beli tigar staviti jedan list oblatne pa potom fil, drugi list i fil...
Sve redjati dok se sva količina ne istroši.
Ostaviti da se ohladi.
Seći na kocke i uživati!!!
Нема коментара:
Постави коментар